сряда юни 19, 2024

Зодии с QR code

39.00лв  20.50лв
Save: 47% off

За първи път в България! Високо технологични бижута на Марката ELL J ® Made with SWAROVSKI® ELEMENTS – Колие "Crystal Zodiac Dog Tag".

Приемаме поръчки за изработка на същият модел плочки с логото на Вашата фирма или Търговска марка с лазерно лазерно гравиран на гърба QR CODE към Вашият сайт. Пълна гаранция от 1 година.

Спортно елегантно Бижу от медицинска стомана 316L, със дванадесетте зодиакални знаци и инкрустация на Сваровски кристали, което ще Ви служи и свързва с най-големият портал за Астрология в България! Благодарение на лазерно гравиранията QR Code на гърба на всяко бижу, Вие ще можете да разглеждате и четете където и когато пожелаете Вашият дневен Хороскоп и много друга актуална информация свързана с Астрологията на сайта на http://www.astrohoroscope.info/ - и то само с няколко клика по клавиатурата на смартфона Ви. • QR код (съкращение от Quick Response) е специфичен матричен баркод, разпознаваем от специални QR четци за баркодове или камери на мобилни телефони. • Всички Зодии са лазерно гравирани /на гърба/ с такъв код, който трябва само да сканирате с уебкамера или смартфон и ще бъдете моментално отведени в царството на Хороскопите. • Безплатни приложения за QR Code readers можете да намерите онлайн във всеки сайт за Приложения – Android market, Apple store, Blackberry App world и мн.др.


Add to Cart:

  • Модел: ELL J Zodiac QR
  • 399 Брой в наличност
  • Произведено от: ELL J ®

Моля изберете:

Зодии