сряда април 17, 2024


КРИСТА ЕЛ & Lydia Gymnastic Leotards - Партньорство в областа на Спорта!Фирма Криста Ел има удоволствието да представи официалното си сътрудничество с талантливата българска дизайнерка Лидия Николова, автор на спортни и сценични костюми - за художествена гимнастика, акробатика, аеробика, синхронно плуване, както и невероятни колекции от бански костюми с търговската марка: „Lydia Gymnastic Leotards”.
Талантът на Лидия в създаването на дизайна на костюмите е невероятен, последван е от перфектната декорация с кристали на SWAROVSKI ELEMENTS, което прави колекциите и съвършенни и блестящи – търсени от състезатели и отбори от цял свят.
Фирма КРИСТА ЕЛ Ви предлага изцяло съдействието си при поръчката на Вашият спортен костюм – от създаването на проекта и изработката му до завършеният вид, декориран със Сваровски кристали. Изпратете Вашето запитване или заповядайте в офисите ни, за да получите професионална и детайлна информация относно проекта и изпълнението на Вашият перфектен костюм.

                           


22 Ways To Say Black event at Philips de Pury in New York City

Бихме искали да припомним и да представим по-детайлно една неотдавнашна световна кампания с участието на Swarovski Elements™.
Надяваме се, че информацията ще предизвика отново интереса на всички интересуващи се от света на модата и дизайна с огромният мащаб и популярност на събитието. „22 Ways to Say Black”- Обединявайки усилия с най-известните модни дизайнери, бижутерийният гигант Swarovski за пореден път успя да докаже, че класиката никога не излиза от мода. Swarovski и Phillips de Pury & Company in New York City представиха ексклузивна колекция, под оригиналното наименование „22 Ways to Say Black”, включваща 22 модела на класическата малка черна рокля, украсени с кристали Swarovski.
В работата над колекцията взеха участие известни дизайнери като Жан-Пол Готие, Вивиан Уестууд, Мартин Грант, Армани и др.
Всички рокли са продадени на благотворителен търг, който беше проведен миналата година, под патронажа на Карла Бруни – Саркози. Всички приходи от аукциона се предоставят безвъзмездно на две благотворителни фондации за борба с рака – American Cancer Society и La Ligue Nationale Contre le Cancer in France. На всяка от снимките, можете да видите крайната сума, за която роклята е продадена... Подобни Кампании могат само да служата за пример и да будят всеобщо възхищение!
За изработката на всички тези уникални по своята същност модели, са използвани кристали от продуктовият каталог на Swarovski Elements, Austria които можете да намерите при нас. Ако нямате възможност да ни посетите на място, можете да направите Вашата заявка онлайн.

Назад