Програми за спонсорство от КРИСТАЕЛ.Официален вносител на SWAROVSKI ELEMENTS за БЪЛГАРИЯ Сваровски кристали, Swarovski Elements България, мъниста, перли, елементи, пенданти, висулки, каталози, тагове, елементи за бижута
сряда юни 19, 2024

Swarovski - Сваровски в спорта, художествената гимнастика, спортните танци и модата. Swarovski Elements е вдъхновение за дизайнери от целия Свят работещи в сферата на модата и спорта.

КРИСТА ЕЛ – Спонсорски програми

На 10.12.2011, в гр. Мездра се проведе Турнир по Художествена гимнастика „Коледни Звездички” за най-малките деца от 5-10 години. Формат на турнира бе „Мини Ансамбли” – децата се състезаваха по двойки и тройки. Този формат се представя за първи път в България, благодарение на организаторите от клуб „Анелия” гр. Мездра, най-вече в лицето на президента на Клуба – Г-жа Лили Николова. В турнира взеха участие клубове по художествена гимнастика от градовете: Търговище, Мездра, Плевен, Велико Търново, София, Стара Загора, Раднево, Пловдив. Специални гости бяха: Г-жа Мария Гигова, представители на Българската федерация по Художествена Гимнастика, представители на община Мездра.

Фирма Криста Ел и дизайнерката Лидия Николова взеха съвместно участие като спонсори на Турнира, с предоставяне на наградите за целият съдийски екип, треньори и официални гости и изработката на спортните костюми на състезатели от Клуб „Анелия” гр. Мездра.
Спонсорски програми в областа на спортаКриста ЕЛ, Официален вносител на Swarovski® Elements за България
Спонсориране на състезания по гимнастикаОфициален вносител на Сваровски Елементс- КРИСТА ЕЛ ЕООД

Назад